Ești acest doctor?

5

Atât de mulți pacienți au vizitat acest profil în ultimele 30 de zile

Este acesta profilul dumneavoastră?
Obțineți acces

Adrese

Despre mine

Boli

mai mult

Evaluează după pacienți

Postaţi opinia dvs.

Scor general
4 opinii

 • Punctualitate
 • Atenție
 • Facilități
 • Localizare: CabinetService: Extracție măsea de minte

  Cu mulți ani in urma se ridica la un anumit nivel cu serviciile medicale, dar in ultimi ani a devenit plictisit de meserie, nu comunica si ce e mai grav, lucrează la doua scaune deodată, adică pe banda rulantă. Caz concret: fiica mea pe scaun se pregătește pentru o extracția. Primește anestezia locală, apoi când vine să-i mai facă încă o injecție de anestezie( prima nu-și făcuse efectul), fiica mea ii cere sai explice procedura, moment in care "medicul" explodează si spune ca mi mai poate lucra si își ia la revedere. Adică ne scoate afara. O să-i facem si sesizare la Colegiul Medicilor. Urat comportament si foarte neprofesionist.

  Ești acest doctor? Răspunde la această apreciere! Înregistrează-te acum

 • Un adevarat profesionist pasionat de meseria lui . Sunt fericita ca mai exista si astfel de adevarati MEDICI

 • Dentistul meu din anul 2003 si pana in prezent ;) Dl. doctor are foarte mare atentie la detalii si in timp rezultatele se pot observa. Nu face o procedura doar de dragul de a o face, ci doar daca este spre binele pacientului. .

 • Domnul doctor TARNEA MARIUS ne-a fost recomandat de o prietena,adevarul e ca am primit ce-a mai buna recomandare.Domnul doctor da dovada de profesionalism e foarte ambil,vine cu solutii la problemele care nu neaparat sunt si mai scumpe, cel mai mult conteaza faptul ca e interesat de calitatea serviciilor si sanatatea pacientului.

  MULTUMIM MULT

Similar doctors you can make an appointment with