Ești aici: 
Pagina Principală
Created with Sketch.
Ginecolog
Created with Sketch.
Created with Sketch.
Alexandru Stan Alin

Alexandru Stan Alin

Ginecolog, Moasa

Profilul tău? Preia-l! Editează datele

Adrese

Despre mine

Boli

mai mult

Evaluează după pacienți:

10 opinii

 • CI

  Am nascut pe 15. 06. 2015 cu dl. Dr. Stan, si am ramas profund recunoscatoare pentru tot sprijinul si toata atentia dumnealui. Este un medic exceptional care iti confera incredere . Un medic tanar , mereu cu zambetul pe buze, cu metode moderne si mereu deschis sa te asculte si sa iti dea cele mai bune sfaturi. Il recomand cu mare incredere si placere viitoarelor mamici de pitici.

 • Am nascut pe 18.06.2016 cu dl. dr. Stan Alin Alexandru. Il recomand din tot sufletul. Este un medic exceptional.

 • Am nascut cu dr. Stan si nici ca-mi puteam dori sa ajung pe maini mai bune. Este un medic si un OM extraordinar! Il recomand cu toata increderea. Eu voi ramane pacienta dumnealui!

 • Foarte prietenos si profesionist. Am fost operata de Dr. Stan si am ramas cu o impresie excelenta! Recuperarea a fost foarte rapida dupa operatie si asta cred ca i se datoreaza. Ii multumesc :)

 • Am nascut recent cu dl doctor si pot sa confirm ca este un medic profesionist si un om deosebit. Am avut o sarcina presarata cu mici probleme iar dl doctor s-a dovedit mereu foarte bine pregatit dpdv medical, disponibil, calm, comunicativ si mi-a dat increderea de care aveam nevoie inclusiv in timpul nasterii. Am nascut natural iar dumnealui mi-a sustinut decizia si chiar m-a incurajat iar din moment ce nasterea a survenit noaptea, a fost foarte prompt in a ajunge la spital intr-un timp f scurt. Il recomand pe dl doctor cu mare caldura- este un medic extraordinar.

 • Mergeti la domnul doctor cu cea mai mare incredere!Mie mi-a fost tare drag,pentru ca este o persoana foare deschisa si iti da increderea de care ai nevoie, sa nasti fara nicio grija.In plus,este un doctor care isi cunoaste foarte bine meseria,lucru,pe care il gasesti mai rar in ziua de astazi.
  Nota 20 pentru domnul dr.Stan:)

 • In 12 ani de cand merg la gineco nu am intalnit un medic mai atent si căruia sa ii pese la fel ca D-lui doctor Stan. Mi-a urmărit sarcina si am nascut cu dansul si nu am ce sa ii reproșez .

 • Un medic excepțional!! Am nascut cu Dr Stan si il recomand tuturor femeilor care vor ca sarcina si nasterea sa evenimente într-adevăr fericite! Si asta depinde in mare măsura de medicul care supraveghează toată perioada si evident nasterea.

 • Intotdeauna s-a purtat exemplar. Intr-o situatie critica a reactoionat cu promtitudiene si am numai cuvinte de lauda

 • Intotdeauna s-a purtat exemplar. Intr-o situatie critica a reactoionat cu promtitudiene si am numai cuvinte de lauda

Similar doctors you can make an appointment with