Dr.

Halpern Rafael

Chirurg

Sunt medic primar chirurgie cardiovasculara cu o bogata experienta in: -chirurgia anevrismului de aorta abdominala, -chirurgia carotidei, -chirurgia de acces vascular (efectuarea… mai mult

Adrese

 • Spitalul Monza

  Tony Bulandra nr 27
  021967 Bucureşti, Bucureşti

  Date de contact

  Servicii

  Bypass arterial pentru arterita
  Cura chirurgicala a anevrismelor de aorta
  Cura chirugicala a varicelor
  Endarterectomie carotidiana
  Fistule arteriovenoase pentru hemodializa
  Ablatia edovenoasa cu laser a varicelor

Despre mine

Despre mine

 • Sunt medic primar chirurgie cardiovasculara cu o bogata experienta in:
  -chirurgia anevrismului de aorta abdominala,
  -chirurgia carotidei,
  -chirurgia de acces vascular (efectuarea fistulelor arteriovenoase pentru hemodializa),
  -chirurgia varicelor.

  M-am format profesional in Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare "Prof. Dr. C. C. Iliescu", Fundeni, Bucuresti, Romania si m-am specializat la Chaim Sheba Medical Center, Tel Aviv, Israel si Frimley Park Hospital, Frimley, Marea Britanie. Am un interes special pentru dezvoltarea metodelor miniinvazive in chirurgia vasculara.

Specializări

 • Chirurgie cardiovasculara

Boli

 • anevrismul de aorta
 • anevrisme periferice
 • arterita
 • boala obstructiva carotidiana
 • varice hidrostatice
 • ulcer varicos
mai mult

Evaluează după pacienți

5

Scor general
15 opinii

 • Punctualitate
 • Atenție
 • Facilități
 • Ii multumesc din suflet Domnului Doctor Halpern pentru operatia de varice! O operatie reusita! Picioarele mele arata impecabil la 2 saptamani de la operatie si acum abia astept sa vina vara, anotimp de care mi-era cam frica inainte ... Sa ii dea Dumnezeu sanatate!

  Maria Simionica

 • Buna ziua ,Ma numesc Lazar F. din Bucuresti.L-am cunoscut pe dl Doctor in urma cu 4 ani,parerea mea este ca este un medic deosebit,excelent profesional si preocupat de a se desavarsi profesional,dar si uman.Are un suflet mare ,faptul ca are o comunicare cu pacientii ,cred ca spune totul despre dumnealui.Este clar un medic de care avem nevoie in aceasta tara. Astazi am vrut sa vad daca mai are aceasta comunicare ,unde mai poate fi gasit si am fost surprinsa ca nu mai este la C C ILiescu.Poate aici va fi gasit mai usor.Aveti toata increderea in dumnealui.Merita.

 • Sint dr Gavrila veronica din Focsani;am fost operata de d-nul doctor si vreau sa-mi manifest recunostinta pentru un doctor de un profesionalism desavitst si un om deosebit. Cu deosebita stima,dr. Gavrila Veronica

 • Este un doctor comunicativ, bine informat, care mi-a inspirat incredere desi am fost la dansul doar pentru un sfat

 • Buna ziua! Numele meu este Manole Marinela, doresc sa-mi argumentez aprecierea D-nului Doctor Halpern Rafael!
  Pe langa faptul ca este Inzestrat de Dumnezeu cu toate Calitatile corespunzatoare Medicului Desavarsit de care Romania are nevoie, ( pentru aceasta, voiesc ca niciodata sa nu profeseze medicina in afara granitelor tarii noastre), D-nul Doctor Halpern Rafael, datorita studiului aprofundat este un Profesionist al chirurgiei cardiovasculare, Om de Mare Valoare Morala si Profesionala, pe care te poti baza, Altruist, Deschis, Puctual, Modest, apropiat de sufletului cetateanului de rand!
  Deasemenea este o persoana Integra cu o atitudine pozitiva, mereu entuziasmat spre a veni in ajutorul semenilor sai aflati in suferinta. Pasionat de tot ceea ce este corect, convingerile sale sunt puternice ceea ce determina pacientii sa simta speranta solida pentru sanatatea lor. Cinstit, Sincer, Echilibrat, Ambitios, Intelegator, Inteligent, cu Personalitate, Competent, Perseverent, un Foarte Bun Profesor.
  Initiativa, Tactul - Acel Minunat simt al masurii si finetii in comportamentul sau, lucreaza foarte bine si in echipa, ajutandu-si colaboratorii chiar si in momentul in care nu este in interesul sau personal ci doar al Pacientului!
  Stim cu totii faptul ca fiecare OM are de la Dumnezeu aici pe pamant atat rolul cat si harul sau si in momentul in care ne gasim rostul in lume prin profesia pe care o imbratisam, Dumnezeu revarsa harul sau si inmulteste calitatile omului inaltandu-l prin Aprecieri Corecte!
  Pentru Toate Acestea, consider faptul ca D-nul Doctor Halpern Rafael, cu Stima si Respect,merita smerita mea apreciere!

  VA UREZ NUMAI BINE, DUMNEZEU SA VA AJUTE IN TOATE ACTIUNILE, ASTFEL INCAT, SANATATEA PACIENTULUI SA FIE PE LOCUL INTAI CA SI PANA ACUM!

  Cu Sinceritate,
  Marinela Manole.

Similar doctors you can make an appointment with