Sunt un medic primar cardiolog. Imi exercit profesia de medic cardiolog cu entuziasm si pasiune, le explic pacientilor detaliile afectiunii de care sufera pe intelesul acestora, stabilesc… mai mult

Adrese

Despre mine

about-me-iconCreated with Sketch. Despre mine

 • Sunt un medic primar cardiolog. Imi exercit profesia de medic cardiolog cu entuziasm si pasiune, le explic pacientilor detaliile afectiunii de care sufera pe intelesul acestora, stabilesc impreuna cu acestia o schema de tratament, in concordanta cu dorintele si posibilitatile lor.

Boli

mai mult

Evaluează după pacienți

Postaţi opinia dvs.
5

Scor general
17 opinii

 • Punctualitate
 • Atenție
 • Facilități
 • Buna seara oameni buni.
  Acest doctor care a salvat atatea vieti merita tot respectul nostru.
  Tatal meu a suferit o interventie chirurgicala denumita si "ablatie" zilele acestea. Interventia a fost un succes deoarece la a doua zi dupa aceasta, tata s-a reintors acasa.
  Timp de peste 1 an de zile a trecut prin multe crize de tahicardie, iar apoi a aflat ca singura solutie pentru a scapa de acestea este ablatia la Dr. Radu Vatasescu, un inger cu chip de om!
  Va recomand tuturor persoanelor care sufera de tahicardie sa faca cat mai repede ablatie la Dr. Radu Vatasescu pentru a incepe din nou o viata normala.
  La interventia tatalui meu au participat Dr. Radu Vatasescu si Dr. Stefan Bogdan, doi profesionisti desavarsiti, si nu in ultimul rand oameni adevarati care trebuiesc apreciati.
  Mii de multumiri.

 • am avut o problema si ma tratat cu indiferenta..nu-l recomand o fi un d-ctr bun, dar este prea rece,ingamfat repezit etc..

  Ești acest doctor? Răspunde la această apreciere! Înregistrează-te acum

 • V

  Un medic foarte bun si competent care l-a salvat pe sotul meu in urma cu 2 ani prin ablatie fiind rezolvata tahicardia supraventriculara pe care a dobandit-o in urma administrarii unei substante in perfuzie in loc de injectomat la un renumit spital.Ii multumim foarte mult si ne rugam de fiecare data pentru dumnealui.Si de asemenea un om deosebit si civilizat ,un mare caracter

 • G

  Dnul Dr Vatasescu a avut-o internata pe mama ( 77 ani ) cu accident vascular .
  Este un medic extraordinar si un om absolut deosebit . Nu am apucat sa ii multumesc suficient pentru ca a salvat-o pe mama , insa il laud justificat tuturor celor bolnavi , cautand un cardiolog bun si devotat meseriei !

 • A

  ma consultat si pe mine o singura data,dar nu mi-a placut deloc comportamentul lui.foarte rece si am plecat cum am venit.sa mai fac investigatii si asa mai departe.nu ma apuc acum de povestit caci nu are rost,cert e ca am platit consultatia de 400 de lei anul trecut degeaba.nu contest pregatirea care o are si nici nu pot spune ca nu e un doctor bun,pt ca nici macar nu am cum.pe mine ma tratat la fel cum mar fi tratat fmeia de serviciu .nu mia dat nici un tratament ,iar tratamentul care il aveam de la un alt medic a zis ca mai bn nu il mai iau.....nu mia placut.

 • Este un OM deosebit, foarte pasionat de ceea ce face si acorda o mare atentie pacientilor nu numai la efectuarea operatiei ci si post-operator!

 • Un medic deosebit un om deosebit.Am fost cu tatăl meu la dumnealui pentru ablația și a fost un succes.Il recomand din toată inima.Cred ca este cel mai bun medic din tara.Sa-i dea D-zeu sănătate și putere de munca.Mai rar oameni ca el

 • Foarte bun profesionist ,un om minunat si f. important ,parolist.Eu personal ii doresc ca pacea si linistea sufleteasca sa-l calauzeasca in viata!

 • Liviu - Constanta. Este un medic super bun, un medic excelent! Un superprofesionist, un om printre oameni! Recomand din tot sufletul!

 • Nu am cuvinte suficiente sa ii multumesc dlui dr Radu Vatasescu, pentru ca mi-e redat viata. In urma interventiei numita ablatie prin radiofrecventa m-am vindecat definitiv de TPSV (tahicardie paroxistica supraventriculara). Acum traiesc cu adevarat! M-a operat la spitalul Floreasca, si nu a asteptat nicio atentie!! M-a tratat extraordinar, toata stima, mai rar asa medici!

Similar doctors you can make an appointment with

Ești acest doctor?

39

Atât de mulți pacienți au vizitat acest profil în ultimele 30 de zile

Este acesta profilul dumneavoastră?
Obțineți acces