Ești acest doctor?

3

Atât de mulți pacienți au vizitat acest profil în ultimele 30 de zile

Este acesta profilul dumneavoastră?
Obțineți acces

Adrese

Despre mine

Boli

mai mult

Evaluează după pacienți:

  • Un medic de exceptie! Am fost cu bunica mea la el dupa ce timp de 1 an si jumatate am fost la foarte multi medici si am incercat indelungi tratamente fara rezultate. Dupa doar cateva ore de la o infiltratie in zona genunchiului, durerile au cedat considerabil. Am primit deasemenea un tratament adecvat problemelor ei si pot evalua consultatia ca fiind una rar oferita de catre alti medici. Am primit raspunsuri la toate intrebarile si nelamuririle (care au fost multe), un tratament pe lunga durata si care deja dau rezultate.
    Recomand cu toata increderea!

  • Un medic foarte bun care stie sa explice, mai mult, isi ia timpul necesar sa explice pacientului exact ce se intampla. Competenta profesionala remarcabila! Un om extraordinar! Avem nevoie de mai multi doctori ca dansul.

  • Am fost cu matusa mea la el si e un medic extraordinar,atat in comportament cat si la tratament!Si ce e de apreciat e ca nu iti cere foarte mult pe serviciile medicale pe care ti le ofera,care sunt pline de griji fata de oricine vine.Sper sa mai ramana in Romania!

Similar doctors you can make an appointment with