Simon Marioara

Pneumolog

Profilul tău? Preia-l! Editează datele

Ma numesc Marioara Simon, medic cu specialitate in pneumologie, Cluj mai mult

Adrese

Servicii

Despre mine

Despre mine

Ma numesc Marioara Simon, medic cu specialitate in pneumologie, Cluj

Opiniile pacienţilor

Adaugă opinia
 • foarte slab

  Domnului care a comentat anterior nu pot decat sa ii transmit ca sunt in asentiment cu opinia dansului. Din nefericire pentru mine, eu personal am avut nenorocul sa ajung la dansa, si cu toate ca nu imi permit sa ii contest cunostiintele sau experienta medicala, partea umana lasa de dorit. Dupa un an dificil cu 3 biopsii (din care una efectuata de dansa) chimioterapie si radioterapie, am revenit la dansa recent la recomandarea oncologului pentru a solicita o parere in legatura cu alte pb. aparute in zona pe care dansa este specializata. Surpriza insa, nu prea au contat problemele actuale, atat timp cat isi amintise ca in urma cu un an nu ii "multumisem"petru investigatia facuta. Fantastica memorie. Stimata doamna, am " multumit" mult si multor colegi de-ai dvs., asa incat in perioada respectiva nu prea am mai avut de unde sa va multumesc si dvs.dupa investigatia efectuata. Si chiar nu pot sa va descriu cat de minunat e pentru un bolnav de cancer sa se streseze sa aiba plicuri, sa le plaseze cand, unde si la cine trebuie. Mi-a spus ca nu am revenit la dansa dupa investigatie si ca a fost o atitudine necorespunzatoare. Cat de subtil, nu? Necorespunzatoare mi se pare si mie atitudinea aroganta a dansei si felul umilitor in care abordeaza un pacient. Doamna doctor, dvs nu ati rostit juramantul lui Hippocrate, ci a lui " Hippocrit". Si printre sutele de carti citite, nu ar fi stricat sa aruncati un ochi si in Codul Bunelor Maniere. Poate ati aflat ca atunci cand o persoana paraseste o incapere si saluta, politicos e sa raspundeti.


  Ești acest doctor? Răspunde la această apreciere! Înregistrează-te acum

 • foarte slab

  Când am transmis postarea anterioara...o cunosteam ...din auzite.Nenorocul a facut ca o buna cunostinta sa aiba nevoie de analize complete, iar monopolul acestora este detinut de aceasta femeie, care este departe de tot de descrierea anterioara.Ii umileste pe bietii bolnavi, da de inteles ca trebuie mers la marea doamna cu plicul.Este un dezastru.Chiar ar trebui abandonata de toti, din toate domeniile, in favoarea unor...tinere, chiar daca superficiale.


  Ești acest doctor? Răspunde la această apreciere! Înregistrează-te acum

 • foarte bun

  Doamna doctor este o adevarata lady...o incantare pentru toti cei care o cunosc, chiar si doar din auzite. Se implica imens atat in tratarea pacientilor, cat si in activitatea de cercetare, in organizarea unor evenimente medicale de amploare. Este o mandrie pentru medicina clujeana si toti cei din preajma ei ar trebui s-o pretuiasca la adevarata valoare, sa nu alerge dupa sclipiri si tinere... talente superficiale.

Similar doctors you can make an appointment with