Dr.

Andrei Ioan Bogdan

Ortoped, Chirurg

Dr. Andrei Bogdan Ioan este medic ortoped in cadrul Spitalului de Urgenta Floreasca si colaborator al sistemelor medicale: Sanador si Cutera Medical Center.. - Absolvent al Facultatii… mai mult

Adrese

 • Clinica Centrokinetic

  Bulevardul Mircea Eliade, nr 18, intrarea A, etaj 3
  Bucureşti, Bucureşti

  Date de contact

  Servicii

  Consultatie primara 200 RON
  Control 100 RON
  Infiltratii cu solutii vascoelastice 900 RON
  Cura luxatiei recidivante de rotula
  Cura sindromului de tunel carpian
  Cura hallux valgus (monturi), deget in ciocan, picior plat
  Infiltratie cu acid hialuronic hya joint
  Punctii intra- articulare evacuatoare
  Protezarea articulatiilor
  Tratamentul leziunilor de menisc: meniscectomie sau sutura de menisc
  Infiltratii cu antiinflamatoare 250 RON
  Infiltratii cu prp 900 RON
  Cura instabilitatilor de umar (bankart, latarjet)
  Artroscopie umar, genunchi, glezna, cot
  Cura leziunilor de coafa rotatorie
  Infiltratie cu ostenil
  Imobilizare aparat gipsat circular
  Reconstructia lia, lip
  Tratamentul leziunilor de cartilaj
  Consultatie

  mai mult

Despre mine

Despre mine

 • Dr. Andrei Bogdan Ioan este medic ortoped in cadrul Spitalului de Urgenta Floreasca si colaborator al sistemelor medicale: Sanador si Cutera Medical Center..
  - Absolvent al Facultatii de Medicina si Farmacie Tg. Mures
  - Doctor in stiinte medicate „Protezarea prin osseointegrare la pacientii cu amputatii la nivelul membrului superior”
  - Sef de lucrari in cadrul UMF Carol Davila 2016
  - partener al site-lui: www.lectiadeortopedie.ro si www.medicinaderecuperare.ro
  - membru al unor importante societati medicale romanesti si internationale:
  Societatea Română de Ortopedie şi Traumatologie
  Societatea Română de Artroscopie şi Traumatologie Sportivă
  Societea Internatională de Chirurgie Ortopedică şi Traumatologie
  Societatea Europeană de Chirurgie Artroscopică şi Medicină Sportivă
  Dr. Andrei Ioan Bogdan este supraspecializat în chirurgie artroscopica, efectuand pana in prezent peste 1000 de artroscopii de genunchi, glezna si umar ( meniscectomie si sutura de menisc, ligamentoplastie, refacerea aripioarei rotuliene interne, repararea instabilitatilor de umar, sutura coafei muschilor rotatori, refacerea stabilitatii gleznei, tratamentul afectiunilor de cartilaj). Are cursuri de specialitate efectuate in Germania, Austria, Suedia, Slovenia si Franta.
  Medicina sportiva este un domeniu de mare interes, astfel dnul dr. a publicat peste 150 de articole de specialitate, incercand sa explice patologia frecvent intalnita la nivelul umarului si genunchiului. Are o colaborare stansa cu medici radiologi supraspecializati in patologia sitemului osteo-articular, atat in Romania cat si in Olanda, reusind prin investigatii paraclinice de specialitate (ecografie, CT, RMN) sa elucideze si sa trateze cu succes patologia sportiva.
  In prezent, are o experienta extrem de bogata, acumulata in tratamentul non-chirurgical al afectiunilor ortopedice: artroze, tendinite, fasceite, rupturi musculare, efectand peste 1000 de infiltratii (solutii vascoelastice, antiinflamatoare sau PRP).

  In prezent domeniile de interes sunt reprezentate de chirurgia piciorului, chirurgia oncologica, si patologia ortopedica la persoanele care sufera de hemofilie. Dr. Andrei Ioan Bogdan a efectuat cursuri de suprespecializare in chiurgia piciorului, in Germania, tratand cu succes urmatoarele afectiuni: hallux valgus (monturi), hallux rigidus, degetul in ciocan, picior plat valg.
  A participat la numeroase cursuri postuniversitare şi stagii de pregătire organizate de societati de specialitate sau universitati medicale de renume. Continua pregatirea in clinici de prestigiu din Germania, Austria, Suedia, Franţa, Polonia, Slovenia şi Romania.

Specializări

 • Ortopedie si traumatologie

Boli

 • articulație
 • luxație
 • Rupturi musculare
 • Sidromul de tunel carpian
 • Patologia sportiva a umarului(luxatia recidivanta, tendinopatii calcice, leziune de coafa rotatorie)
 • Afetiunile gleznei si piciorului (monturi, deget in ciocan, picior plat)
 • Patologia sportiva a genunchiului (ruptura de menisc, ruptura de LIA, luxatii de rotula,leziunile de cartilaj articular)
 • tendinita
mai mult

Evaluează după pacienți

5

Scor general
133 opinii

 • Punctualitate
 • Atenție
 • Facilități
 • Domn doctor unde va pot gasi pentru o consultatie ca am probleme cu genunchiu...sunt din resita si mi-ar fi de folos daca as putea sa imi spuneti la ce clinica va pot gasi pentru consult

  Dr. Andrei Ioan Bogdan2017-09-28

  Buna ziua.
  Pentru programari puteti suna la 0786602299 sau 0755055216.
  Numai bine!

 • Buna seara!copilul meu are 9ani si merge pe varfuri.ni s_a recomandat alungirea de tendon la ambele piciiooare,dar suntem f speriati de aceasta operatie.momentan,pana la vacanta de vara face gimnastica de recuperare,dar nu se vede nici o imbunatatire,dimpotriva.faceti si aceasta operatie si in ce consta?va multumesc,Elena Baluna ,Craiova

  Dr. Andrei Ioan Bogdan2017-09-28

  Buna ziua.
  Operatia nu este complicata, si consta intr-o sectionare partiala a musculaturii cu scopul de a alungi cu ajutorul kinetoterapiei.
  Numai bine!

 • Am aşteptat mai bine de 5 luni să scriu acest mesaj de mulţumire Domnului Doctor Andrei Ioan Bogdan. De ce nu am făcut-o? În primul rând pentru că am dorit ca fiul meu să se recupereze în totalitate şi în al doilea rând pentru că mereu am considerat că nu sunt suficient de pregătită pentru a cuprinde în câteva rânduri respectul, consideraţia şi mulţumirile pe care le datorăm Domnului Doctor Andrei Ioan Bogdan.
  Concret, Denis, fiul nostru în vârstă de 15 ani a fost diacnosticat cu picior plat valg bilateral la vârsata de 2 ani şi jumătate. La început aproape nesesizabilă diformitatea am încercat s-o corectăm cu talonete, ghete ortopedice, balet, diverse exerciţii recomandate, etc.
  Începând cu vârsta de 5 ani, văzând că nu apare nicio schimbare am căutat soluţii la diferiţi medici din ţară şi din străinătate. În ţară ne-a fost recomandată o operaţie numită de medici francezi barbară, cu bucată de os prelevată din coapsă sau doar exerciţii de întărirea musculaturii, talonete şi sport … Am parcurs 10 ani de căutări, cu întrebări şi multă speranţă că tehnica avansează şi se va găsi o soluţie miniinvazivă pentru acest diacnostic.
  Documentându-ne pe internet la anumite intervale de timp soţul meu a găsit postările domnului Doctor Andrei Ioan Bogdan. De la început tehnica HyProCure ni s-a părut încurajatoare, iar întâlnirea scurtă cu domnul Doctor Ioan Bogdan Andrei ne-a determinat să ne gândim cu mai multă atenţie la o posibilă operaţie. Pentru a decide mai uşor l-am rugat pe domnul doctor să ne pună în legătură cu părinţi care şi-au operat copii folosind aceeaşi tehnică. Poate am îndrăznit prea mult dar dânsul nu s-a supărat şi ne-a transmis două numere de telefon. Astfel, am vorbit cu două familii care îşi operaseră copii şi am fost uimiţi să auzim atâtea lucruri frumoase despre domnul Doctor Andrei Ioan Bogdan şi încurajări că tehnica propusă este uimitoare.
  Ne-am decis şi pe data de 25 iulie 2016 Denis a fost internat la Spitalul Sanador unde a avut loc intervenţia cirurgicală în acelaşi timp la ambele picioare. Totul a decurs perfect. Denis nu a acuzat niciun fel de durere post operatoriu, iar a doua zi am fost externaţi. Timp de două săptămâni am urmat acasă protocolul stabilit de domnul doctor şi din precauţie nu l-am lăsat să se sprijine pe picioare. Începând cu a treia săptămână Denis a început să facă paşi prin casă ajutat de un cadru. La o lună de la operaţie am mers la mare în Grecia unde Denis a înotat (până în apă intra ajutat de cadru) şi s-a plimbat cu bicicleta.
  La două luni de a operaţie Denis mergea aproape normal. Schimbarea este uimitoare. Picioarele sunt aproape normale. Am scăpat de tendinţa de a-l aşeza mereu, de certurile şi mai ales grijile care apăreau atunci când aflam că a mers mult pe jos, de durerea care ne apăsa atunci când mergeam să-i cumpărăm încălţăminte …
  Recomandăm această intervenţie tuturor celor care au picior plat valg şi suntem dispuşi să oferim mai multe informaţii celor interesaţi.
  Domnului Doctor Andrei Ioan Bogdan îi mulţumim din suflet pentru tot ce a făcut pentru fiul nostru şi îi dorim multă sănătate şi putere de muncă să poată aduce fericire şi linişte în multe familii aşa cum a adus şi în familia noastră.
  Cu respect şi deosebită consideraţie,

  Denis, Cristina şi Marius VLADU

  Dr. Andrei Ioan Bogdan2017-01-19

  Buna ziua.
  Va multumesc!

 • Buna ziua dom dr sotul meu are 29 de ani si de vro o luna il doare umarul drept cu tot cu gat si ii mai amorteste degetul mare de la mana dreapta a fost la neurolog ia zis ca sar putea sa aiba iernie de disc nu stia sigur doctora la pus sa faca rmn a fost ieri si la facut si are filmul doar ca rezultatele le ia luni si numai poate de durere ia facut medicu de familie injecti ca sa il lase durerea si dupa ce a facut injectile dupa 2 zile la loat durerea si mai tare nu stim incotro sa o luom si ce sa facem ca sa ii treaca mana

  Dr. Andrei Ioan Bogdan2017-02-21

  Buna ziua.
  Va sfatuiesc sa mergeti la o consultatie la un medic ortoped, pentru ca exista mai multe teorii ca si diagnostic, la fel si tratamente.
  Numai bine!

 • Cum bine stim,lucrurile bune nu trebuie tainuite.Am 25 ani sunt preot si iar de 7 ani sufar de o ruptura de LIA+menisc.La recomandarile prietenilor am decis sa ma operez intr-un final la domnul doctor Andrei Bogdan.Desi eram neincrezator si cu o frica de neimaginat,inca de la primul control efectuat Dr Andrei mi-a insuflat o incredere atat de mare incat la operatie am mers singur ,fara inaotitor desi stau la 400 km de Bucuresti.Operatia a fost o reusita,chiar si in sala de operatie Dr Andrei impreuna cu minunata sa echipa au comunicat cu mine.Orice mica durere dupa operatie a fost urmata de o explicare a acesteia si dupa aceea de tratament.Pot spune ca a fost un adevarat profesionist,vorbind ca de la om la om.
  Multumesc pe aceasta cale Dr Andrei,sa ii dea Dumnezeu sanatate sa foloseasca acest dar de a ajuta oamenii!

  Dr. Andrei Ioan Bogdan2016-11-08

  Multumesc pentru recenzie.
  Numai bine si spor in activitatea dstra!

 • Cel mai om-om medic pe care l-am intalnit eu. Si peste toate astea este si un medic excelent! Va multumesc din suflet.

  Dr. Andrei Ioan Bogdan2016-11-08

  Multumesc la fel.
  Deja colaboram de 2 ani si probabil ne vom mai vedea...

 • Buna ziua domnule doctor am sufetit in urma unei partide de fotbal ruperea ligamentului incrucisat anterior si cea a ligamentului colateral medial vroiam sa va intreb daca pot fi operate ambele in aceias operatie si daca traducerea din rmn ruperea recenta ligament colateral medial inseamna ca e rupt de tot va multumesc din suflet.

  Dr. Andrei Ioan Bogdan2016-02-10

  Buna ziua. Discutia este complexa. Daca fibrele ligamentului colateral intern sunt rupte, dar doar cele superficiale (existand si profunde), atunci trebuie sa stati 6 saptamani sa faceti fiziokinetoterapie, apoi ligamentoplastie. Daca sunt rupte fibrele profunde, atunci trebuie suturat ligamentul colateral, apoi in alta etapa refacut ligamentul incrucisat. Va doresc numai bine!

 • Si eu am fost operat la domnul doctor de LIA .Ce sa zic,pana nu am insistat sa vad incizile nu eram sigur ca am fost operat.Dureri 0,am mers din prima zi cu o cirja,mentionez ca puteam sa merg si fara ea dar sa nu ma vada cineva pe holuri si sa-mi sara in cap am luat-o cu mine, oricum am fost mustrat ca am iesit la plimbare desi nu aveam voie.Fiind prima saptamana inca sunt ''blocat 'la acele exercitii de baza pe care le fac fara probleme.Astept controlul peste 2 saptamani si sa progresam.
  Daca aveti probleme de genu va recomand sa mergeti cat mai repede ca domnul doctor in 2-3 ani o sa fie ''furat'' de francezi lasand Romania sa sufere la categoria ortopezi.

 • Multumesc domnule Bogdan Andrei! Am fost operat acum 4 zile de LIA, ligamentoplastie si doresc sa recomand serviciile dumneavoastra cu orice ocazie. Inca mai simt ceva dureri dar recuperarea merge snur, pot merge cu ajutorul ortezei si trag tare cu exercitiile de recuperare. Numai bine va doresc.

  Dr. Andrei Ioan Bogdan2015-12-22

  Multumesc!

 • Fiul meu a fost operat de ruptura ligament încrucișat anterior pe data de 01.09 de către domnul doctor Andrei Bogdan totul a fost super ok atât înainte ,in timpul cat si după operație. Un super om si un excelent medic! Mulțumim mult si tot respectul nostru !!! Petre S

  Dr. Andrei Ioan Bogdan2014-12-12

  Multumesc!

Similar doctors you can make an appointment with