Profilul tău? Preia-l! Editează datele

Adrese

Despre mine

Opiniile pacienţilor

 • foarte bun

  PROFESIONISTA SI IN PRIMUL RAND UN OM DEOSEBIT CARE IMPREUNA CU DOMNUL PROFESOR BLIDARU AJUTA MII DE FEMEI AFLATE IN DIFICULTATE,DESI SUNT SUPER AGLOMERATI .LE MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU GRIJA ACORDATA!!!!!!!

 • foarte bun

  Medic exceptional, modesta, rabdatoare si nu conditioneaza actul medical in functie de bani, profesia pacientului sau alte amanunte. Felicitari si multumiri doamna doctor.

 • foarte bun

  De-ar fi jumatate din medicii de la noi din tara ca doamna doctor ar fi bine ! Meritati titlul de Profesor nu numai de medic specialist ! Multumesc ca m-ati tratat si mi-ati oferit o noua sansa la viata

 • foarte bun

  Ar trebuii sa existe numai medici asa ca doamna doctor ICHIM ELENA ! Spitalul care nu are un medic asa deosebit sa isi caute !!! Sper sa Ramaneti mereu devotata muncii si salvarii de vieti si Dumnezeu sa va dea sanatate si la cat mai multe reusite !

 • foarte bun

  Un medic care desi este tanar are probabil la activ sute de vieti salvate !!! Un medic pe care il caracterizeaza simplitatea si bunatatea , puterea de munca de care da dovada si nu in ultimul rand credinta pentru vindecare .

Similar doctors you can make an appointment with