Ești aici: 
Pagina Principală
Created with Sketch.
Ortoped
Created with Sketch.
Bucureşti
Created with Sketch.
Burnei Gheorghe
Pen-iconCreated with Sketch. Editează datele

Ești acest doctor?

0

Atât de mulți pacienți au vizitat acest profil în ultimele 30 de zile

Este acesta profilul dumneavoastră?
Obțineți acces

Adrese

Despre mine

Boli

mai mult

Evaluează după pacienți:

  • Am fost pacientul dansului si dupa 4 interventii chirugicale nereusite de alti medici... domnul doctor a facut minuni! Sa-i dea Dumnezeu sanatate!

  • Am fost si sunt pacienta dansului. Ii multumesc pentru atentia care mi-o acorda. Este un om cu suflet mare.

  • Dl doctor ne-a operat baiatul pentru fractura deschisa de antebrat, acum opt ani, montandu-i un fixator extern. Desi fractura era extrem de urata, dl doctor a reusit refacerea anatomica a oaselor, astfel incat, baietelul de opt ani operat de dl dr este acum un adolescent reusit de 16 ani. Ii multumim din suflet d-lui doctor si ii dorim tot binele din lume! Fam. Dobre, Calarasi

  • Un om plin de bunatate si har. Acum un an de zile fetita mea a fost operata de dumnealui in ziua cand acesta ar fi trebuit sa plece in concediu de odihna. Il voi avea toata viata in suflet si va fi prezent in rugaciunile mele catre Bunul Dumnezeu, atat el cat si doamna doctori Ileana Georgescu, de la acelasi spital.

  • Datorita acestui medic am capatat respect pentru breasla d-lui .Mi-a operat fetita la picior in 2007.Pacat ca nu -l putem clona.Sa-i dea Dumnezeu sanatate!

Similar doctors you can make an appointment with