Ma numesc Costel Vlad , medic primar ortoped cu specialitate in pediatrie. Doresc sa rezolv problemele pacientilor cat mai succint, concludent si neinvaziv posibil. Va astept la ... mai mult

Ești acest doctor?

51

Atât de mulți pacienți au vizitat acest profil în ultimele 30 de zile

Este acesta profilul dumneavoastră?
Obțineți acces

Adrese

Despre mine

about-me-iconCreated with Sketch. Despre mine

 • Ma numesc Costel Vlad , medic primar ortoped cu specialitate in pediatrie.
  Doresc sa rezolv problemele pacientilor cat mai succint, concludent si neinvaziv posibil.
  Va astept la spital pentru orice neregularitate.

Boli

mai mult

Evaluează după pacienți:

 • 10 stele ar fi prea putine sa reflecte daruirea si profesionalismul acestui medic deosebit. Multumim domnului doctor pentru ca ne-a redat speranta si a rezolvat problema fetitei noastre !
  Salutari din partea fam. Lita !

 • un doctor foarte bun, mi-am facut fetita bine daca nu era dansul poate ca fata mea nu mergea niciodata.Este un om bun ,un profesionist.SA II DEA DUMNEZEU SANATATE SI SA TRAIASCA O MIE DE ANI

 • Nu există calificative suficiente pentru domnul Doctor Costel VALD, nici destule cuvinte de mulţumire sau care sa exprime competenta si Omenia sa.

  Ceea ce este de apreciat este responsabilitatea, meticulozitatea, seriozitatea şi rabdarea cu care trateaza fiecare bolnav, in cazul nostru o pacienta „dificila” = pisicoasa de aproape optsprezece ani. Fără urmă de superficialitate, dimpotrivă, cu calm, cu tact, delicatete şi încurajare.

  Transmitem aici, pentru ca nu am reusit pe perioada internarii sa ii strangem mana in semn de multumire si recunostina, ganduri de gratitudine pentru profesionalismul desăvarşit, pentru aplecarea de a asculta, de a explica, şi de a ajunge la inima unui copil speriat, pe care l-a trata cu mare grija si atentie chiar daca problema sa de sanatate aparent era minora fata de a multor alti copii cu probleme de sanatate (specialitatea ortopedie pediatrica).

  Cu deosebită stimă şi preţuire,

  Fam. Oancea, din Ploiesti.

 • Un doctor extraordinar, un om deosebit.
  Mi-a operat fetița (Fractura cu deplasare la cot)fără să îmi ia vreun ban.
  Operatie reusita ,iar la 1 săptămână după operație fetița misca mana fără probleme.
  Multumim dom.doctor.Vlad Costel

 • Un doctor extraordinar, un om deosebit.
  Mi-a operat fetița, fără să îmi accepte vreun ban.Iși îngrijește toți pacienți,cu atentie si interes.
  Felicitări dom.Doctor Vlad!

 • Fiul meu si-a rupt piciorul la antrenament alteltism si am ajuns din Ramnicu Valcea la Bucuresti cu ambulanta. Am avut norocul sa ne fie doctor Domnul Vlad Costel si suntem recunoscatori pentru asta.
  Din primele momente in care dumnealui i-a vobit fiului ne-am dat seama ca este un om deosebit, iar interventia a confirmat si faptul ca este un specialist desavarsit. A reusit sa reconstruiasca/repuna la loc (nu stiu termeni medicali) tibia si peroneul, ambele fracturate, fara sa taie/deschida. Apoi a pus un fixator extern si dupa noua sau zece zile ne-a permis sa mergem acasa.
  Niciodata in viata nu am intalnit un doctor cu o asemenea enegie! Dumnealui chiar i se potriveste vorba: "Mare OM".
  As vrea sa rog parintii ce vor ajunge la el, la Spitalul M. Curie sa aiba rabdare, poate lucrurile nu merg atat de repede precum si-ar dori, insa trebuie sa tinem ochii deschisi si sa observam limitarile sistemului nostru medical. Va rog sa aveti rabdare si sa fiti siguri ca toate cazurile sunt prioritizate si tratate la timpul lor.
  Va multumesc domnule Vlad! Suntem recunoscatori pentru tot ceea ce ati facut pentru noi!

 • Medic foarte bun.Profesionist ,vorbeste frumos si cu mult calm cu pacienții si Îi trateaza pe toți chiar daca este foarte ocupat.

 • Am doi copii, fetita de 7 ani si baiatul de 10 ani.Ambii si-au rupt picioarele la ski in Bansko.Bulgarii si-au facut datoria foarte bine si noaptea au fost adusi in Bucuresti si internati la Marie Curie la dr.Vlad Costel.Baiatul a intrat rapid in operatie si dupa doua ore a iesit bine.Dr Vlad Costel nu a tinut cont ca e noapte si la operat.Este un doctor pe care il simti de la distanta ca stie ce are de facut, ce are pacientul si care este rezolvarea problemei.Nu abandoneaza pacientii, dupa operatie chiar daca era acasa, atat de copii mei cat si de ceilalti pacienti se interesa de acasa cum se simt.Nu stiu daca stiti, dar fracturile nu sunt simple dureri, sunt traume, mai ales cand ambii copii au picioarele rupte.Pe langa durerile ,,eliminate,, de dr Vlad Costel, a eliminat si traumele din sufletul copiilor.Are un stil aparte de a discuta cu copii, se simte si se vede ca iubeste copii.

 • eu aam o fata care face sport si are scolioza .am fost la dr padure care ia dat corset 2 ani si e varza am fost la dr bulf din budimex sa vad asa trebiie sa port corset ..ce credeti asta ia zis ca are un picior mai mic din nastere ..trauma la toti vai cum de n am obsv pina acum ...etc...si îmi zice o prietena veche care lucreaza la bufimex ia dute ci ia la dr vlad ....frate m ia examinat copilul din cap pina la unghia mica la picior sapaga nu primeste ma trimis la un alt dr de la floreasca si la sunat sai spuna cum ma numesc ca sa imi vada copilul am revenit cu radiografi la dinsul si suntem bine acum e bun dr vlad are rabdare iubeste meseria care o practica face cu placere si nu ia spaga frate rar doctor asa eu pot numi erou .

 • Mult profesionalism si cu dragoste pentru copii. Va multumim d-le doctor pentru daruirea dumneavoastra.Noi avem un bebe de 5 luni cu un piciorus mai scurt si am fost de 2 ori la dl. doctor.Toata stima.
  fam Ciura-jud. Hunedoara

Similar doctors you can make an appointment with