Profilul tău? Preia-l! Editează datele

Ma numesc Costel Vlad , medic primar ortoped cu specialitate in pediatrie. Doresc sa rezolv problemele pacientilor cat mai succint, concludent si neinvaziv posibil. Va astept la ... mai mult

Adrese

Despre mine

Despre mine

 • Ma numesc Costel Vlad , medic primar ortoped cu specialitate in pediatrie.
  Doresc sa rezolv problemele pacientilor cat mai succint, concludent si neinvaziv posibil.
  Va astept la spital pentru orice neregularitate.

Boli

mai mult

Opiniile pacienţilor

 • foarte bun

  un doctor foarte bun, mi-am facut fetita bine daca nu era dansul poate ca fata mea nu mergea niciodata.Este un om bun ,un profesionist.SA II DEA DUMNEZEU SANATATE SI SA TRAIASCA O MIE DE ANI

 • foarte bun

  eu aam o fata care face sport si are scolioza .am fost la dr padure care ia dat corset 2 ani si e varza am fost la dr bulf din budimex sa vad asa trebiie sa port corset ..ce credeti asta ia zis ca are un picior mai mic din nastere ..trauma la toti vai cum de n am obsv pina acum ...etc...si îmi zice o prietena veche care lucreaza la bufimex ia dute ci ia la dr vlad ....frate m ia examinat copilul din cap pina la unghia mica la picior sapaga nu primeste ma trimis la un alt dr de la floreasca si la sunat sai spuna cum ma numesc ca sa imi vada copilul am revenit cu radiografi la dinsul si suntem bine acum e bun dr vlad are rabdare iubeste meseria care o practica face cu placere si nu ia spaga frate rar doctor asa eu pot numi erou .

 • foarte bun

  Mult profesionalism si cu dragoste pentru copii. Va multumim d-le doctor pentru daruirea dumneavoastra.Noi avem un bebe de 5 luni cu un piciorus mai scurt si am fost de 2 ori la dl. doctor.Toata stima.
  fam Ciura-jud. Hunedoara

 • foarte bun

  Un doctor in adevaratul sens al cuvantului.Am fost cu fetita mea de curand la dansul si inca suntem sub tratament ii multumim din suflet pentru grija care ne-o poarta si interesul acordat un medic exceptional de 10 stele.Pe langa ca nu primeste "atentii",are o rabdare extraordinara,va multumim din suflet

 • foarte bun

  Maxim Constanta domn doctor este minune dumnezeeasca daca nu era dinsu copilul meu era terminat dar bunul dumnezeu si domnului doctor este foarte bine mai avem de tras dar cu rabdare si credinta in dumnezeu de cite ori mergem la control de fiecare data avem bucurie din partea domnului doctor multumim domn doctor din suflet si sa va dea dumnezeu sanatate sarimina.

 • foarte bun

  Am fost placut surprins cand am intrat in cabinetul acestui medic care nu numai ca isi trateaza pacientii foarte bine se gandeste si la eventualele probleme financiare pe care familia le poate avea. Nu vreau sa spun ca nu primeste spaga,acest cuvant nu il regasim in vocabularul domnului doctor, e vorba ca nu vrea sa plimbe pacienti pe drumuri cand stie ca acestia au facut ceva km sa ajunga la un control.
  Doctorul Vlad Costel nu merita 5 stele pentru ca este medic de 7 stele.
  Multumim domnule doctor Vlad Costel ca ai grija de copiii nostri.

 • foarte bun

  Este un OM extraordinar, un MEDIC de exceptie.
  L/am cunoscut de curand dar am remarcat in dumnealui un om adevarat. Il recomand tuturor celor care au nevoie, copii vor fi incantati si parintii multumiti.

 • foarte bun

  Ma bucur ca in aceasta tara au mai ramas astfel de medici, si este inca o dovada ca aceasta ROMANIE poate si trebuie sa fie salvata, iar copii nostri vor avea mereu ingeri pazitori. Numai ganduri frumoase si multumiri domnului doctor, din aprilie 2004...pentru totdeauna.

 • foarte bun

  In primul rand om si foarte calm, devotat profesiei si foarte explicit! Ii multumim

 • foarte bun

  In primul rand om si foarte calm, devotat profesiei si foarte explicit! Ii multumim

Similar doctors you can make an appointment with