Faur Cosmin Ioan

Ortoped

Profilul tău? Preia-l! Editează datele

Doctor Cosmin Faur este un medic ortoped din Timisoara. Activeaza in cadrul cabinetului privat Ortomedtim, precum si in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Timisoara. Specializar... mai mult

Adrese

Despre mine

Despre mine

  • Doctor Cosmin Faur este un medic ortoped din Timisoara. Activeaza in cadrul cabinetului privat Ortomedtim, precum si in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Timisoara. Specializarile sale sunt ortopedia, traumatologia, dar si chirurgia artroscopica.
    Dr. Cosmin Faur a studiat medicina generala in Timisoara intre 1995 si 2001, urmand dupa aceea un rezidentiat pentru a obtine specializarea pe care o detine in prezent.
    Pana in prezent a publicat 45 de lucrari de specialitate si a fost coautor a 3 carti. Intre 2005 si 2012 a participat la 12 stagii de pregatire atat in tara, cat si in strainantate.
    Pentru mai multe detalii referitoare la dr. Cosmin Faur, pregatirea sa, precum si experienta sa in domeniu, va rugam sa accesati site-ul nostru.

Boli

mai mult

Opiniile pacienţilor

  • foarte bun

    Reumatismul imi chinuie oasele de mult timp. Noroc ca exista medici ca acesta care stie sa faca viata mai placuta batranilor ca mine, si ne mai ofera inca o sansa la un trai decent.

Similar doctors you can make an appointment with