Cabinetul medical individual infiintat in anul 1999 are o bogata activitate in ginecologie si ecografie ginecologica, abordand o larga paleta de investigatii si tratamente de speci... mai mult

Ești acest doctor?

0

Atât de mulți pacienți au vizitat acest profil în ultimele 30 de zile

Este acesta profilul dumneavoastră?
Obțineți acces

Adrese

Despre mine

about-me-iconCreated with Sketch. Despre mine

  • Cabinetul medical individual infiintat in anul 1999 are o bogata activitate in ginecologie si ecografie ginecologica, abordand o larga paleta de investigatii si tratamente de specialitate.

    In present ne bucuram de un mare numar de paciente, care au ramas fidele acestei unitati pentru ca unele au adus pe lume cu ajutorul nostru copii frumosi si sanatosi, iar la altele am contribuit la mentinerea sanatatii sau la redobandirea ei prin acte medicale de un inalt profesionalism.

    Personalul cabinetului are o colaborare stransa cu activitatea din spital si cu medici de alte specialitati in functie de necesitatile actului medical pentru acuratetea diagnosticului si corectitudinea tratamentului.

Boli

mai mult

Evaluează după pacienți:

  • Fiica mea cea mare implineste 6 ani. Acum ma pregatesc pentru a doua nastere. Este un doctor extraordinar!

  • Am avut norocul sa o gasesc pe aceasta Doamna.Multumesc din suflet,am facut 5 ani de la o operatie cu multe riscuri,sunt bine.Sarut mana ,Doamna Doctor!Cu mult respect,Ecaterina Iosca

Similar doctors you can make an appointment with