Ești aici: 
Pagina Principală
Created with Sketch.
Medic Cardiolog
Created with Sketch.
Created with Sketch.
Mioara Cocora
Profilul tău? Preia-l! Editează datele

Adrese

Despre mine

Boli

Evaluează după pacienți:

20 opinii

 • Numele meu este Robert Stanciu , din Craiova. Tatal meu Sabin Marcel Stanciu (Olteanu) a fost operat de Dianna DR.Mioara Cocora Si echipa dansei ( Dan Nechifor , Ciprian Si ceilalti) pe data de 12.03.2016 cand I-au fost schimbate Trei valve fiind afectate de o asa numita vegetatie. A fost o operatie de peste 7 ore , foarte grea , dar care s -a terminat cu bine din fericire . Daca cumva treceti printr-o situatie asemanatoare apelatie cu CEA MAI MARE INCREDERE la D-na Cocora, sa Nu aveti nici cea mai mica indoiala de capacitatiile dansei de a salva vietii . Multa sanatate Si noroc . Sarbatori Fericite!

 • Tatal meu a fost operat in Martie 2016 la 73 de ani, distinsa doamna Doctor Mioara Cocora i-a reconstruit valva mitrala si se simte bine cat a fost vara de inabusitoare nu simtea arsita si putea iesi din casa pentru odihna pe un scaun la umbra in curte sau pentru o cana de apa rece, dpa spusele tatalui meu, doamna Doctor este trimisa de Dumnezeu pe pamant, Multa sanatate mainilor de aur ale acestei doamne, Catana Cristi, Motatei, Dolj.

 • AA

  Sotul meu a fost operat acum 5 ani de dr Mioara Cocora , un medic extraordinar, o recomand tuturor. Sa ii dea Dumnezeu sanatate! Aura -Craiova

 • SG

  Doamna doctor Cocora a operat-o pe mama mea pe cord deschis pe data de 13 august, vena mitrala a fost inlocuita cu una artificiala.A fost o operatie complicata care a durat 4 ore jumate ;dar a fost o reusita, iar mama mea se simte excelent. Va multumim din inima pentru tot ce ati reusit sa faceti si va dorim mult succes la toate interventiile pe care le veti avea in viitor.Sunteti cu adevarat o echipa de nota 10 .Doresc sa multumesc si domnului doctor Nechifor de asemenea, a fost un psiholog adevarat in primul rand si totodata un medic deosebit.Aveti toata stima si consideratia noastra.

 • KI

  anuAnul trecut am fost operata de doamna doctor si de echipa ei .Am primit proteza valvara. Fara nici o complicatie ma simt foarte bine .e un doctor suprspecialist in chirurgia vasculara .POT SA SPUN CA CEA MAI BUNA. ÍI multumesc din tot sufletul ca ma salvat viata cu echipa dansei. ímpreuna íi doresc sanatate si toate bucuriile din lume .cu stima KULUS IRMA Salonta Bihor

 • KI

  Cunosc pe acest doctor. Am fost operata de dansa si de echipa dansei. anul trecut in mai. am primit proteza valvara. Ma simt foarte bine fara nici o complicatie. la varsta de 65 de ani. E o doctorita nu foarte buna e superspecialista.Viata si sanatatea datorezi dansei si trupa ei cu niste doctori tot specialist. Va multumesc din tot sufletul pentru sanatatea mea si recomand pe doamna doctor Cocora pentru toate lumea care sufera de boli de inima si are nevoie de operatie.Fara nici un risc.E un doctor cu renume. doresc multa sanatate si putere pana la 100 de ani.

 • Îi mulțumesc Doamnei Doctor Chirurg Cocora Mioara pentru o a doua viață, si echipei de medici, pentru operația la inimă- valva mitrala. Mulțumesc personalului medical si auxiliar pentru tot. Mihaela Rosuț Arad - din iunie 2016

 • inbg. silvic Morariu Mircea: In februarie 2010, doamna doctor Mioara Cocora m-a scos din barca lui Caron si m-a redat unei vieti active in plan profesional pt. lucrez voluntar la a face paduri .. Colaborez cu ONG formate din tineri . sa participe voluntar la plantari si semanaturi cu ghinda si nuci din soiuri de elita. . Am organizat un santier permanent pentru impaduriri pe teren degradat in comuna Bara sat Dobresti. Acolo incepand cu anul 2010 , an de an cu voluntari realizam paduri. Tineri vor sa faca paduri si cel putin 20% dintre ei vor face paduri. Relatia este foarte simpla doamna doctor Mioara Cocora m-a redat vieti active si eu fac paduri , care de fapt sant si realizarile dansei . Cu multumiri si respect MM.

 • Tatal meu in varsta de 61 ani a fost operat saptamana trecuta de doamna doctor si este ff bine. Multumesc din suflet doamnei doctor Cocora Mioara pt profesionalismul de care a dat dovada. Mai rar doctori ca dansa. Sa-i de Dzeu sanatate si putere de munca pentru a face cat mai multi oameni sanatosi.

 • Multumesc d-na dr. Cocora ca mi-ati salvat tatal !
  In momentul in care doi medici cardiologi din Arad (d-na dr. Curta si d-nul dr. Darabantiu) ne-au spus ca mai are de trait doar trei zile, d-na dr. Cocora a facut toate investigatiile, a tratat ce n-au tratat dr. din Arad si a facut operatia de care tatal meu avea atata nevoie.
  D-na dr. Cocora este un medic foarte competent, cu multa daruire, un trimis al lui D-zeu pe pamant pentru a alina durerile celor suferinzi.Pot spune ca pentru tata, d-na dr. este ingerul lui pazitor care l-a ajutat cand nimeni nu-i mai dadea nicio speranta.
  D-zeu sa va ocroteasca, sa va dea sanatate si putere pentru a salva toti bolnavii ! Tot personalului medical si infirmierelor le multumesc pentru ca au grija de tata.D-zeu sa va rasplateasca !
  D-na doctor, va pup mainile care l-au salvat pe tata !

Similar doctors you can make an appointment with