Dr.

Burlacu Alina Antonela

Endocrinolog

Profilul tău? Preia-l! Editează datele

Adrese

Despre mine

Opiniile pacienţilor

 • foarte bun

  Singura doctora care s-a uitat pe istoricul meu medical si mi-a pus intrebari complexe si concrete, care m-au facut sa inteleg si sa-mi dau seama unde este problema :) respect!

 • foarte bun

  Laura Nicolae
  Pot spune cu mana pe inima ca este, unul din FOARTE PUTINII medici pe care i-am intalnit si care au constientizat intr-un mod foarte responsabil si profesionist ceea ce inseamna meseria sau mai degraba ARTA de a fi medic. DOAMNA Dr. Burlacu Alina, este un foarte bun profesionist dar si un om deosebit.
  Isi trateaza pacientii cu foarte mare atentie, interes si professionalism. Toata stima si respectul pentru un astfel de om. AVIZ CELORLALTI MEDICI !!

 • foarte bun

  Foarte bun . Am avut o programare la Dna. Doctor Burlacu, pentru un consult de specialitate si am fost tratat asa cum trbuie cu profesionalism si implicare in domeniu cu explicatiile necesare ptr pacient asa cum se cuvine. Asa mai da medici. Felicitari .

 • foarte bun

  Foarte bun . Am avut o programare la Dna. Doctor Burlacu, pentru un consult de specialitate si am fost tratat asa cum trbuie cu profesionalism si implicare in domeniu cu explicatiile necesare ptr pacient . Asa mai da medici. Felicitari .

Similar doctors you can make an appointment with