Ești aici: 
Pagina Principală
Created with Sketch.
Chirurg
Created with Sketch.
Bucureşti
Created with Sketch.
Ghenea Adrian
Pen-iconCreated with Sketch. Editează datele

Ca și dumneavoastră, am fost, la rândul meu, pacient. Am căutat în privirile medicilor care m-au tratat sinceritate, respect și promisiunea unei interacțiuni civilizate, calme, răb... mai mult

Ești acest doctor?

0

Atât de mulți pacienți au vizitat acest profil în ultimele 30 de zile

Este acesta profilul dumneavoastră?
Obțineți acces

Adrese

Despre mine

Despre mine

 • Ca și dumneavoastră, am fost, la rândul meu, pacient. Am căutat în privirile medicilor care m-au tratat sinceritate, respect și promisiunea unei interacțiuni civilizate, calme, răbdătoare. Uneori am simțit jenă și teamă înaintea unei consulații, la fel cum simțiți și dumneavoastră. Vă înțeleg perfect. Tocmai pentru că intimitatea mi-a fost respectată întotdeauna, am înțeles cât de importat este să fac din această problemă o prioritate în relația cu pacienții mei. Sunt lucruri prețioase pe care nu le-am învățat la niciun curs sau congres la care am participat, ci doar fiind în pielea dumneavoastră, un simplu pacient. În cabinetul meu, cu siguranță că veți fi întâmpinat cu un zâmbet. Vom avea o discuție detaliată despre problemele medicale cu care vă confruntați, vă voi explica fiecare etapă prin care veți trece în drumul spre vindecare și am să vă ofer întotdeauna numai acele sugestii, pe care, la rândul meu, le-am testat. Nu îmi place să le vorbesc pacienților mei despre un stil de viață sănătos, fără ca eu însumi să îmi asum aceleași reguli benefice, în final, pentru sănătatea noastră.

Evaluează după pacienți:

 • S

  Un medic foarte bun, in care am avut mare incredere inca de la inceputul colaborarii noastre. Sunt operata de catre domnul doctor si ma simt excelent.De aceea, il recomand cu caldura tuturor posibililor pacienti.

 • Un mare medic .Un om minunat si foarte bine pregatit.Il recomand tuturor celor cu probleme. Va multumesc din inima pentru tot dle. doctor!
  .

 • Dl dr Adrian Ghenea nu este decat un doctor este un zeu in medicina si un inger .Nu stiu cum sa-i multumesc acestui medic pentru modul in care m-a vindecat si pentru operatia pe care mi-a facut-o.Este si un bun psiholog si te ajuta sa treci peste toate fricile .Il recomand la toti cei cu probleme .Medlife Baneasa .Va multumesc dle doctor si eu si toata familia mea! RESPECT!

 • Domnul doctor Adrian Ghenea are o identitate profesionala clara si usor de dovedit prin interventii chirurgicale stralucite; are experienta si talent, considera mai intai interesul pacientului, empatizeaza cu pacientul; ii domoleste spaima, indoiala, incordarea... Imi face o deosebita placere sa-l recomand pe domnul doctor pentru necesitatile chirurgicale ale tuturor oamenilor aflati in suferinta!
  Un om special si un doctor grozav!

Similar doctors you can make an appointment with