Apreciază doctorul Profilul tău? Preia-l! Editează datele

De. Radu Zamfir este specialist chirurg si isi desfasoara activitatea la Institutul Clinic Fundeni. mai mult

Adrese

Despre mine

Despre mine

De. Radu Zamfir este specialist chirurg si isi desfasoara activitatea la Institutul Clinic Fundeni.

Opiniile pacienţilor

Adaugă opinia
 • foarte bun

  Este un OM extraordinar care ne-a uluit pe toti cu atitudinea demna si umana de care a dat dovada in toata aceasta perioada .ESTE UN EXEMPLU DE DEMNITATE MODESTIE CURAJ SI TARIE DE CARACTER .BRAVO LUI !!!!!. De asa exemple are nevoie societatea noastra si nu de VIP-uri de 2 bani care apar in media zi de zi din dorinta de a se face bani din raiting. Este unul din exponentii valorii adevarate a oricarei societati care din pacate nu poate iesi in fata si servi drept exemplu tinerilor din pricina faptului ca nu sunt apreciati si serviti drept modele asa cum ar fi firesc.Sa -i dea Dumnezeu putere si sa-l binecuvanteze .SUNTEM MANDRI CA SUNTEM CONTEMPORANI CU UN ASEMENEA OM CARE ÎI PUNE PE ALTII MAI PRESUS DE SINE.

 • foarte bun

  ii doresc multa sanatate putere de munca in meseria pe care o profeseaza .se vede ca este un medic cu suflet .

 • foarte bun

  mult respect pentru omul si medicul R Zamfir, sunt mandra ca mai sunt astfel de oameni intr-o societate romaneasca dezbinata si egoista. mai exista speranta cu oameni ca dr. R Zamfir si minunatii MOTI !!!!

 • foarte bun

  Eu nu-l cunosc personal pa Dr.Zamfir dar se spune ca doar uitandu-te in ochii unui om poti sa iti dai seama de felul acelui om si mie mi-au spus ca este un om bland,cu suflet si onest,iar dupa aceasta treagedie aviatica ne-a demonstrat ca este si un mare EROU,un bun camarad,un deosebit samaritean,un om cu caracter.Daca ar fi mai multi ca el poate ca am scapa Romania noastra de atatea gunoaie si de autoritati incompetente.Mi-ar placea sa-l cunosc personal,sa-i strang mana in semn de respect si sa-i multumesc ca a dat dovada de omenie in momente atat de cumplite.Haideti sa-l incurajam cu totii sa treaca peste aceasta perioada,sa-si poata relua viata personala si profesia pe care si-o face al naibii de bine!!! M-as simti onorata daca ar citi aceste randuri,ca sa vada ca nu e singur ,ca mai sunt oameni inimosi ca si el si sa stie ca-i suntem alaturi.RESPECT pentru OMUL Radu Zamfir,RESPECT pentru DR.Radu Zamfir!!!!! ADELA din ARAD

 • foarte bun

  Un medic la superlativ cu un suflet la fel de frumos și bun precum și chipul care da dovada de mare caracter .Toată stima și felicitările mele ! Sunt mândră că mai există astfel de oamenii .Mult succes în cariera !

 • foarte bun

  nota 10....tot respectul...o persoana speciala.multa sanatatea,fericire si putere de munca!...nu cred ca are dreptul sau poate cineva sa-i reproseze ceva....

 • foarte bun

  Mama mea a fost operata de doctorul Zamfir acum 2 ani. A fost nu doar o operatie reusita ci si prima data cand am vazut un doctor venind zilnic sa isi incurajeze pacientul. Mereu zambea si umplea intreaga camera cu voiciunea si caldura sa pentru ca in clipele alea era mai mult decat medic, era Om, un om frumos pe care sunt bucuroasa sa spun ca l-am cunoscut. Multumesc!

 • foarte bun

  Viata ta, DOMNULE DOCTOR EROU, se va imparti in ce-a fost inainte de accident si ce va fi dupa. Ma repet(am comentat la o imagine pe facebook), da-le un motiv ochilor sa zambeasca! Pentru ca , nu stiu daca vei citi comentariile astea, oamenii au nevoie de priceperea si profesionalismul tau ca sa-i salvezi. TOT CE TREBUIE SA FACI ESTE SA FII VIU!

 • foarte bun

  un medic excelent tot respectul pentru el si pentru ce a facut acolo rusine pentru cei ce dau vina pe el ca nu a trimis coordonatele nu era datoria lui el a facut ce a tinut de dansul.

 • foarte bun

  Este un EROU!merita respectul tuturor!profesionalismul lui si la dovedit in accidentul aviatic iar si iar si iar.................RESPECTUL MEU SI AL FAMILIEI MELE

Similar doctors you can make an appointment with